Η Σχολή Μας

Το Aerial Fusion διαθέτει ιδανικό χώρο στις Αχαρνές για όσους θέλουν να μυηθούν με αγάπη αλλά και ασφάλεια στον κόσμο του ακροβατικού χορού.

 

Με σεβασμό και προσοχή στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας, σας προσφέρουμε ένα ειδικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες, ώστε να συνδυάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άσκηση και την τέχνη του χορού.

 

Στο στούντιο μας μπορείτε να γνωρίσετε το Pole Dancing, το Aerial Silks, το Aerial Sling, το Aerial Hoop και το Stretching.

 

Παράλληλα, καθόλη την διάρκεια του χρόνου διοργανώνονται σεμινάρια από διακεκριμένους αθλητές και δασκάλους του χώρου, προσφέροντας υψηλό γνωστικό επίπεδο.

 

Ακόμη, το Aerial Fusion έχει ενεργή συμμετοχή σε πανελλήνια και παγκόσμια πρωταθλήματα pole dancing και εναέριων ακροβατικών.

 

Το εξειδικευμένο και πολύπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας διδάξει με μεράκι, συνέπεια και επαγγελματισμό όλα τα μυστικά του Pole Dancing, του Aerial Silks, του Aerial Sling, του Aerial Hoop και του Stretching.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας και ενημερωθείτε σχετικά με τα προγράμματα της σχολής μας!

Σχολή Εναέριων Ακροβατικών aerial fusion, gallery-12